НАУКОВА СТУДІЯ «ДЕРЖАВОТВОРЕЦЬ» – БІЗНЕС, ДЕРЖАВА ТА СУСПІЛЬСТВО: ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОДІЇ У СУЧАСНИХ УМОВАХ

30.10.2023 | 12:30

26 жовтня 2023 року на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка в рамках Днів Університету відбувся Круглий стіл на тему «Бізнес, держава та суспільство: особливості взаємодії у сучасних умовах». Означений Круглий стіл організований науково-педагогічним колективом кафедри та студентсько-аспірантською науковою студією «Державотворець» – науковий керівник студії: заступник завідувача кафедри з наукової роботи, д.е.н., професор Карпінський Б.А.; староста студії – Боднарук Надія.

На заході (в режимі офлайн та онлайн) було синтезовано, проаналізовано й обговорено сучасні наукові аспекти взаємодії органів державної влади, бізнесу та громадянського суспільства. Зокрема, вагому увагу приділено особливостям проведення діяльності органів публічного адміністрування за широкомасштабної війни, реалізації державотворчого патріотизму нації, ролі й можливостям молодіжних та громадських організацій в умовах воєнного стану, активним інструментам співпраці бізнесу та влади й методам їх взаємодії.

До активної дискусії за проблематикою долучився професорсько-викладацький колектив кафедри (завідувач кафедри: д.е.н., доцент Комарницька Г.О.), аспіранти й студенти усіх курсів спеціалізації «Публічне адміністрування та управління бізнесом».

Дякуємо усім виступаючим за плідну дискусію та ґрунтовні доповіді.

Вдячні ЗСУ за можливість проводити такі заходи! Разом – ми сила!