Можливості та перспективи самореалізації молоді в публічній сфері

15.10.2019 | 06:27

7 жовтня кафедра економіки та менеджменту і кафедра економічної теорії факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені  Івана Франка провели захід до днів Університету, неформальну зустріч з представниками органів публічної  влади та органів місцевого самоврядування  на тему: «Можливості та перспективи самореалізації молоді в публічній сфері».

Спікери заходу:

Коваль Ярослав – керівник Міжрегіонального управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях .

Обговорення на тему: «Право на владу». Василь Шатрук – директор Львівського обласного молодіжного центру. Обговорення на тему: «Львівський обласний молодіжний центр: про можливості реалізації  молоді  у суспільному житті Львівщини». Калакун Наталія – аспірант факультету управління фінанасами та бізнесу, провідний спеціаліст департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА. Обговорення на тему: «Можливості  молоді в органах виконавчої влади.  Проект «Реалізуй себе у владі». Береза Софія – аспірант факультету управління фінанасами та бізнесу, провідний спеціаліст департаменту економічного розвитку ЛМР.  Обговорення на тему: «Львівська міська рада: перспективи та можливості для молоді». Кучак Христина – керівник  відділу культури та інформаційної політики Давидівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Пустомитівського району Львівської області. Обговорення на тему: «Робота в ОТГ: як адаптуватися молодій людині в колективі  успішного ОТГ». Подвірна Наталія – к.п.н., доцент кафедри економіки та менеджменту,  спеціаліст  відділу культури та інформаційної політики Давидівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Пустомитівського району Львівської області. Обговорення на тему: «Реалізація потенціалу студентів у створенні соціальних проектів та просування їх в майбутньому».

Модератори зустрічі:

Комарницька Ганна Омелянівна – к.е.н., доцент, в.о. завідувача кафедри економіки та менеджменту Львівського національного університету імені  Івана Франка.

Капленко Галина Вікторівна – к.е.н., доцент, в.о. завідувача кафедри економічної теорії  Львівського національного університету імені  Івана Франка