Молодих вчених та кращих студентів Львівщини відзначено обласними преміями

19.11.2019 | 18:31

11 листопада 2019 року в приміщенні Будинку вчених відомим і молодим науковцям Львівщини вручили обласні премії за значні досягнення у галузі науки. Відомим ученим і знаним фахівцям премію присудили за досягнення в галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, а молодим ученим – за наукові здобутки та з метою підтримки і стимулювання проведення ними подальших досліджень. Цьогоріч серед нагороджених – 22-є досвідчених та молодих вчених ЛНУ ім. Івана Франка.

Від факультету управління фінансами та бізнесу премію отримала кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і аудиту Долбнєва Деніза Вадимівна.

Щиро вітаємо Денізу Вадимівну і бажаємо їй нових досягнень на шляху наукового пізнання!

 

А 18 листопада 2019 року, з нагоди Міжнародного дня студента, премії отримали 200 студентів закладів вищої освіти Львівської області. Такі грошові винагороди призначаються студентам, які відзначилися у навчальній і науковій роботі, беруть активну участь у громадському житті університету. Серед них – студентка 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» нашого факультету – Василина Ігнатишина.

Щиро вітаємо Василину, бажаємо реалізації задуманого, подальших успіхів у навчанні і вагомих здобутків у своїй майбутній професії.