Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики на тему: «Міжнародний досвід використання штучного інтелекту в освітньому процесі»

06.06.2024 | 11:12

15-24 травня 2024 р. доцент кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Ірина БОРЩУК брала участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) на тему: «Міжнародний досвід використання штучного інтелекту в освітньому процесі» (Люблін, Республіка Польща).

Організатором міжнародного підвищення кваліфікації є Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку (Instytut Badawczo-Rozwojowy Lubelskiego Parku Naukowo-Technologicznogo, Lublin, Republic of Poland) та ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян» (IESF). Навчальне навантаження міжнародного підвищення кваліфікації становило 1,5 кредити ЄКТС (45 години):

з них лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 годин.

Під час міжнародного стажування особлива увага була приділена існуючим підходам до використання штучного інтелекту та ChatGPT в системі освіти, зокрема, проаналізовано існуючий досвід зарубіжних науковців та практиків, висвітлено основні міркування щодо подальшого розвитку та регулювання штучного інтелекту в освітньому процесі.

Отримані знання та рекомендації будуть використані для забезпечення навчального процесу освітньої програми “Інформаційні технології в бізнесі”.

Сертифікат розміщений на офіційній сторінці ГО МФНО за даним активним покликанням: https://www.iesfukr.org/certificates.