Міжнародне науково-педагогічне стажування з державного управління доцента кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом

14.09.2020 | 08:42

Міжнародне науково-педагогічне стажування з державного управління доцента кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом

 

Доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Решота О. А. успішно пройшла дистанційне міжнародне науково-педагогічне стажування з державного управління у Вернському університеті прикладних наук міста Загреб, Республіки Хорватія на тему: «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів з державного управління», з навчальним навантаженням стажування у 6 кредитів (180 годин).

Програма стажування включала актуальну тематику для підвищення рівня педагогічної майстерності викладачів з публічного управління та адміністрування. Стажування охопило питання якості надання освітніх послуг в Україні та відповідності якості освіти за фахом «Державне управління» європейським стандартам; ознайомило із інструментами популяризації європейських цінностей у межах підготовки державних службовців та ціннісними засадами освіти публічних службовців у нормативно-правових актах України; ознайомило із організацією навчального процесу у Вернському університеті прикладних наук та із ефективними методами викладання академічних програм у ЄС на основі нових та інноваційних методів викладання дисципліни «Державне управління»; розкрило питання організації викладацької діяльності засобами інформаційних технологій: відеолекції, вебінару, веб-конференції та питання Болонської системи й її впливу на інтернаціоналізацію освіти. У межах стажування викладач Решота О. А. також взяла участь у семінарі-тренінгу та виступила із науково-методичною доповіддю.

За результатами успішного проходження міжнародного науково-педагогічного стажування з державного управління викладачем Решотою О. А. було отримано сертифікат та здобуто нові знання, уміння й навички для подальшого професійного розвитку та удосконалення педагогічної майстерності.