Міжнародна співпраця кафедри державних та місцевих фінансів

02.10.2018 | 17:51

В рамках  двосторонньої угоди між Львівським національним університетом імені Івана Франка і Вроцлавським університетом та на запрошення кафедри державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу 28 вересня 2018 року відбулася зустріч із викладачами і студентами завідувача кафедри управління фінансами Вроцлавського університету, професора Анни Цвьонкали-Мались.

         Програма перебування включала участь у науково-практичному семінарі «Фінансова інфраструктура бізнесу: сучасний вимір», організованому студентським гуртком фінансів та бізнесу кафедри державних та місцевих фінансів (керівник гуртка доц. Сич О.А.). На заході професор виступила з доповіддю «Тіньова економіка Польщі та механізми її обмеження»,  яка викликала значне зацікавлення. Актуальність дослідження, цікаві факти та паралелі з українськими реаліями, новітній досвід подолання тіньової економіки, зокрема фінансові інструменти її обмеження, широко обговорювались на семінарі.

         Окрім того, професор провела робочі зустрічі з викладачами кафедри державних та місцевих фінансів, відбувся обмін науково-педагогічним досвідом.

На зустрічі професора Цвьонкала-Мались А. із завідувачем кафедри державних та місцевих фінансів проф. Ситник Н.С.  було окреслено коло питань майбутньої співпраці кафедр, заплановані спільні наукові дослідження, публікації, стажування, проведення науково-практичних заходів, участь у проектах та міжнародних грантах.