Лекція-зустріч «Раціональні та нераціональні рішення в особистих фінансах»

15.04.2019 | 10:15

26 березня 2019 року відбулася лекція-зустріч із незалежним фінансовим консультантом, президентом ГО «Міжнародна спілка НФК», керівником проекту «Навігатор до фінансової свободи» Галиною Тритяк на тему: «Раціональні та нераціональні рішення в особистих фінансах». Зустріч організовано доцентом кафедри державних та місцевих фінансів Західною О.Р. в рамках навчальної дисципліни “Основи ведення власного та сімейного бюджету”.

Мета проведення лекції – навчити молоду людину раціонально розпоряджатися власними фінансами, приймати зважені та вірні фінансові рішення в умовах мінливого економічного середовища.

У виступі Галини Тритяк йшлося про фактори, що мають безпосередній вплив на прийняття особистих фінансових рішень, про те як можна змінити свою фінансову поведінку і стати розумним споживачем та розсудливим інвестором та, взагалі про корисність ведення та обліку власних фінансів.

Доповідач розповіла про основні фактори, що впливають на власні грошові рішення та запропонувала декілька порад при прийнятті правильних грошових рішень.