Лекція-зустріч на тему «Моя професія – фінансист»

16.09.2021 | 11:18

15 вересня 2021 року на факультеті управління фінансами та бізнесу до Welcome week відбулася лекція-зустріч «Моя професія – фінансист» (відповідальні за її проведення доценти кафедри фінансового менеджменту Смолінська С.Д. та Круглякова В.В.) для студентів першого курсу освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа».

Фінансист – це людина, яка відмінно розбирається в тенденціях фінансових ринків, вміє грамотно прогнозувати зміни і успішно вкладати гроші в різні проекти, аналізувати ризики. Він затребуваний не тільки на великих виробництвах і в невеликих фірмах, але і у приватних осіб. Наприклад, останнім часом фінансисти нерідко стають особистими консультантами тих людей, які торгують на фондових і валютних біржах.

Саме так представили студентам їхню майбутню професію куратори першого курсу: Круглякова В.В., Петик Л.О., Сич О.А., Ясіновська І.Ф. та Смолінська С.Д. Наповнили практичним змістом та поділилися своїм досвідом магістри Баїк А., Сушко В. та Тишковець М., які охоче розповіли першокурсникам про можливості працевлаштування за обраною спеціальністю у провідних компаніях України та світу. В ході зустрічі студенти першого курсу задавали питання своїм старшим колегам.

Зустріч була плідною, насиченою та цікавою!