Лекція «Управління бізнесом з використанням сучасних комунікацій з клієнтом» (з циклу лекцій, які читаються в Ягелонському університеті (м. Краків)

14.12.2020 | 11:49

9 грудня 2020 року відбулася лекція на тему «Управління бізнесом з використанням сучасних комунікацій з клієнтом», яку читала працівник фірми Farnell Electronics . Дана лекція входить до циклу лекцій, що читаються в Ягелонському університеті (м. Краків). До участі були залучені студенти третього курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування», а також викладацький склад кафедри. Головним завданням було ширше ознайомити студенів з поняттям комунікацій з клієнтами з практичної точки зору.

Обговорювалися питання цифрового маркетингу, Inbound Marketing, створення стратегії маркетингового розвитку тощо. Також розглядалися найбільш ефективні методи та соціальні платформи просування продукції, наводилися дієві приклади вдалих маркетингових рішень. Студенти активно задавали питання по тематиці лекції, а також доповнювали та  ділилися власними поглядами на висвітлені питання.

Зазначимо, що дані навики є актуальними для наших студентів, адже допомагають зрозуміти роль управління в процесі комунікативної взаємодії з клієнтами та сприятимуть використанню якісних та новітніх методів в їх роботі.

Щиро дякуємо всім за зацікавленість та участь у відкритій лекції. Надіємося на подальше проведення таких подій!