Гостьова лекція на тему «Кредитування суб’єктів підприємництва» для студентів другого курсу освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа»

19.04.2021 | 19:46

19.04.2021 р. викладачем кафедри фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка к.е.н., доцентом Смолінською С.Д. була проведена лекція для студентів другого курсу освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа» на тему «Кредитування суб’єктів підприємництва» за участю головного спеціаліста у сфері роздрібного бізнесу Жидачівського відділення Ощадбанку Вайди Іванни Миронівни.

У ході лекції Іванна Миронівна розповіла про роботу Ощадбанку та про особливості кредитування бізнесу банківською установою. Окремий наголос ставився на банківські продукти та нові види послуг, які пропонуються банком на сучасному етапі з метою покращення взаємодії банку та підприємницьких структур.

 Іванна Миронівна охоче відповідала на запитання студентів, у ході заняття виникла жвава дискусія. Змістовна доповідь спеціаліста дала можливість студентам осягнути тонкощі та специфіку діяльності банківських установ у сфері їх взаємодії з підприємствами.