Лекція доцента кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Герасименко О.В. в рамках четвертого модуля навчальної програми з розбудови потенціалу українських муніципалітетів “Переосмислення міст в Україні”

22.02.2024 | 09:20

14 лютого 2024 року доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Герасименко О.В. була проведена лекція на тему “Типи багатостороннього партнерства” в рамках четвертого модуля навчальної програми з розбудови потенціалу українських муніципалітетів “Переосмислення міст в Україні”. Аудиторія складалась із членів відібраних команд учасників програми: Лозова громада / Харківська область, Ніжинська громада / Чернігівська область, Нікопольська громада / Дніпропетровська область, Покровська громада / Донецька область, Сумська громада / Сумська область. Після лекції відбулось активне обговорення особливостей багатостороннього партнерства в Україні. Представники громад поділились власним досвідом успіхів та невдач в процесі налагодження партнерства.

Варто зауважити, що програма “Переосмислення міст в Україні” має на меті підтримати представниць та представників громад та інших локальних стейкхолдерів відбудови необхідними знаннями та навичками для вирішення завдань стратегічного просторового розвитку в поточній та повоєнній відбудові (https://ro3kvit.com/ua/projects/rethinking-cities-in-ukraine). Програма організована урбаністичною коаліцією Ro3kvit спільно зі Стокгольмською школою бізнесуСтокгольмським університетом, за академічного партнерства з Львівським національним університетом імені Івана Франка та Харківською школою архітектури, за фінансової підтримки Шведського інституту – “Інноваційна програма державного сектора”.