Круглий стіл на тему: Сучасні тенденції організаційно-методологічного забезпечення обліку, аналізу і контролю: проблеми та їх вирішення в умовах євроінтеграції

08.10.2021 | 20:48

До дня Університету кафедра обліку, аналізу і контролю 7 жовтня 2021 року провела Круглий стіл на тему: Сучасні тенденції організаційно-методологічного забезпечення обліку, аналізу і контролю: проблеми та їх вирішення в умовах євроінтеграції.

Участь у заході взяли не лише професорсько-викладацький склад кафедри, студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік, аналіз і фінансові розслідування», але і представники Західного офісу Держаудитслужби України: Пишник Л.М. – заступник начальника Західного офісу та Максимович О.П. – начальник відділу роботи з персоналом Західного офісу.

Під час круглого столу доповідачі представили результати проведених досліджень, які стосуються актуальних питань сучасного стану і тенденцій організаційно-методологічного забезпечення обліку, аналізу і контролю.

 

Цьогорічний круглий стіл відбувався на платформі Teams, до нього під єдналися як доповідачі, так й студенти 2-го курсу, які хоч і не доповідали на Круглому столі, але взяли участь в обговоренні за результатами виступів доповідачів.

Висловлюємо вдячність студентам-учасникам і науковим керівникам за підготовлені доповіді і презентації, запрошеним гостям, викладачам кафедри і студентам, які прийняли участь у заходів!

Сподіваємося на подальшу плідну співпраці у рамках наступних наукових заходів. І нехай усіх нас об’єднує і надихає гасло: «Наука, сумління, незалежність».