Круглий стіл кафедри фінансового менеджменту “Фінансові новації для ведення бізнесу в сучасних умовах”

18.05.2022 | 23:06

В рамках щорічного Фестивалю науки в Львівському національному університеті імені Івана Франка стало проведення 18 травня 2022 року круглого столу на тему “Фінансові новації для ведення бізнесу в сучасних умовах”, організованого студентським науково-практичним гуртком «Фінанси та бізнес»  під керівництвом зав. кафедри фінансового менеджменту проф. Ситник Н.С. та викладачів кафедри проф. Ватаманюк-Зелінської У.З. та доц. Смолінської С.Д.

У ході проведення доповідачами піднімалися актуальні питання, які стосувалися особливостей ведення бізнесу в сучасних умовах та фінансових новацій, які впроваджуються в сферу підприємницької діяльності. Окремий акцент було поставлено на здійсненні підприємництва в умовах воєнного стану, на труднощах, з якими мають справу підприємці та на специфіці наповнення бюджетів усіх рівнів в умовах війни, що прямим чином корелює із веденням підприємницької діяльності. Учасники круглого столу активно долучалися до обговорення дискусійних питань та продукували нові ідеї та пропозиції щодо вирішення нагальних проблем, що існують у сфері бізнесу в сучасних умовах.

У роботі круглого столу виступило 23 доповідачі, виступи яких викликали жвавий інтерес учасників – студентів та викладачів кафедри. За результатами круглого столу буде опубліковано Збірник студентських тез “Фінансові новації для ведення бізнесу в сучасних умовах”.