Круглий стіл кафедри обліку, аналізу і контролю на тему: Проблеми підвищення якості системи обліку, аналізу, аудиту та оподаткування в сучасних українських реаліях

11.10.2022 | 21:49

11 жовтня 2022 року відбувся Круглий стіл кафедри обліку, аналізу і контролю на тему: Проблеми підвищення якості системи обліку, аналізу, аудиту та оподаткування в сучасних українських реаліях.

Відкрив захід в.о. завідувача кафедри обліку, аналізу і контролю професор Романів Є.М., який привітав учасників заходу. Після цього він виступив з доповіддю «Основні завдання щодо підготовки фахівців для проведення фінансових розслідувань».

Активну участь у науковому заході прийняли викладачі Приймак, С.В., Гончарук С.М., Шот А.П., Петришин Л.П., які виступили зі своїми доповідями.

Всі викладачі кафедри взяли участь у підготовці студентів до Круглого столу. Було підготовлено більше двадцяти доповідей студентів.

Магістри першого та другого курсів у своїх доповідях порушили питання сучасних тенденцій і механізмів фінансової безпеки в Україні, контролю якості аудиторських послуг в Україні, внутрішнього контролю як важливого інструменту попередження простроченої заборгованості, фінансового контролінгу у системі управління підприємством тощо.

Цікавими були доповіді студентів четвертого і третього курсів, які під керівництвом своїх керівників розглянули питання розвитку бухгалтерського та управлінського обліку і підвищення їх якості.

На завершення наукового заходу були підведені підсумки. За результатами круглого столу буде видано збірник тез наукових доповідей.