КРУГЛИЙ СТІЛ ДО ДНЯ УНІВЕРСИТЕТУ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ОБЛІКУ, КОНТРОЛЮ ТА АУДИТУ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ЗМІН»

11.10.2018 | 14:11

10 жовтня кафедра обліку і аудиту з нагоди Дня Університету провела круглий стіл «Актуальні проблеми розвитку обліку, контролю та аудиту в умовах глобальних економічних змін» за участі керівництва факультету, представників Західного офісу Держаудитслужби, начальника управління контролю та аудиту Львівської регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» – Слівінського Б.І., викладачів і студентів кафедри.

Захід розпочав завідувач кафедри професор Романів Є.М., який привітав учасників з Днем Університету і відзначив актуальність проведення комплексу науково-практичних заходів на факультеті управління фінансами та бізнесу, приурочених цьому святу. Професор Романів Є.М. наголосив на важливості відкриття нової спеціалізації «Облік, аналіз та фінансові розслідування» особливо в контексті створення Державної служби фінансових розслідувань.

На сьогодні розгляд проблем розвитку обліку, контролю та аудиту в умовах глобальних економічних змін виходять на перший план як на рівні держави, так і на рівні окремих бізнесових структур. З метою вирішення цих проблем важливим є об’єднання зусиль представників органів державної і місцевої влади, бізнесу, практикуючих бухгалтерів та аудиторів, навчальних і науково-дослідних закладів.

Під час круглого столу учасники розглянули новітні тенденції і проблематику, визначили перспективи розвитку вітчизняної системи обліку, контролю та аудиту в Україні, а також обговорили законодавчі новації у вітчизняному законодавстві та їх вплив на організацію обліку і оподаткування підприємств України.

Дякуємо усім учасникам за активну участь в обговоренні, результативну роботу круглого столу та гарний настрій.