КРУГЛИЙ СТІЛ «ОБЛІК, АНАЛІЗ І АУДИТ В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»

17.05.2018 | 09:55

16 травня кафедра обліку і аудиту з нагоди Фестивалю науки в Університеті провела круглий стіл «Облік, аналіз і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю».

Розпочав захід завідувач кафедри професор Романів Є.М., який звернув увагу на важливість вивчення дисциплін спеціальності 071 «Облік і оподаткування», що має відбуватися у тісній співпраці з органами державної та місцевої влади, експертними та бюджетними установами, аудиторськими фірмами та практикуючими бухгалтерами, іншими приватними і комерційними структурами під час проходження студентами виробничої та переддипломної практики, а також науковими установами і спеціалізованими засобами масової інформації. Завдяки цьому будуть створені необхідні передумови для їх подальшого працевлаштування після завершення навчання в Університеті.

Під час круглого столу учасники розглянули новітні тенденції і проблематику розвитку вітчизняної системи обліку, аналізу та аудиту в Україні , визначили її перспективи , а також обговорили облікові та податкові новації у вітчизняному законодавстві та їх вплив на організацію обліку і оподаткування підприємств України.

Дякуємо усім учасникам за цікаві доповіді, активне обговорення та гарний настрій.