Круглий стіл на тему «Вплив бюджетно-податкової політики на забезпечення соціально-економічного розвитку країни та регіонів»

14.12.2016 | 18:13

img_20161213_133150

13 грудня 2016 року з ініціативи наукового гуртка «Податковий простір» кафедри державних та місцевих фінансів на факультеті управління фінансами та бізнесу відбувся круглий стіл на тему «Вплив бюджетно-податкової політики на забезпечення соціально-економічного розвитку країни та регіонів».

З цікавими та змістовними доповідями виступили студенти факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка, ДВНЗ „Університету банківської справи”, Львівського торговельно-економічного університету. В роботі круглого столу активну участь брали викладачі кафедри державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу, кафедри фінансів, кредиту та страхування ДВНЗ „Університету банківської справи”.

img_20161213_145227371_hdr

Під час проведення круглого столу було розглянуто основні проблеми податкової політики в напрямку забезпечення соціально-економічного розвитку країни, а також напрями реалізації бюджетної політики в умовах децентралізації і забезпечення фінансової та бюджетної самостійності місцевого самоврядування.

За результатами розгляду вищезазначених питань учасниками круглого столу були запропоновані напрями удосконалення бюджетно-податкової політики України.

На завершення учасникам круглого столу було вручено іменні сертифікати.

img127