Круглий стіл на тему «Сучасні проблеми фінансів в умовах бюджетно-податкової реформи»

30.03.2017 | 19:18

29 березня 2017 року за ініціативою студенського наукового гуртка «ФІНАНСІВ І БІЗНЕСУ» (керівник гуртка – к.е.н., доц. Татарин Н.Б.) кафедри державних та місцевих фінансів на факультеті управління фінансами та бізнесу відбувся круглий стіл на тему «Сучасні проблеми фінансів в умовах бюджетно-податкової реформи» (із програмою круглого столу можна ознайомитись тут)

 

З цікавими та змістовними доповідями виступили студенти факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету ім. І. Франка, НУ «Львівська політехніка», Львівського торговельно-економічного університету. В роботі круглого столу активну участь брали викладачі кафедри державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу, кафедри фінансів суб’єктів господарювання (студентський науковий гурток «Фінансист»), кафедри економіки та менеджменту (студентський науковий гурток «Державотворець»), кафедри обліку і аудиту (студентський науковий гурток «Контролер») та кафедра економічної кібернетики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час проведення круглого столу було розглянуто основні проблеми фінансової системи України в розрізі державних та місцевих фінансів, а також напрями реалізації бюджетної політики в умовах децентралізації і забезпечення фінансової та бюджетної самостійності місцевого самоврядування. За результатами розгляду вищезазначених питань учасниками круглого столу були запропоновані напрями удосконалення фінансової системи України.

 

На завершення учасникам круглого столу було вручено іменні сертифікати.