Круглий стіл на тему «Податковий механізм фінансового оздоровлення підприємств»

07.04.2016 | 14:36

05 квітня 2016 року з ініціативи наукового гуртка «Скарбник» кафедри державних та місцевих фінансів  на факультеті управління фінансами та бізнесу відбувся круглий стіл на тему  «Податковий механізм фінансового оздоровлення підприємств».

З цікавими та змістовними доповідями виступили студенти факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка, ДВНЗ „Університету банківської справи”, Львівської комерційної академії. В роботі круглого столу активну участь брали викладачі кафедри державних фінансів факультету управління фінансами та бізнесу, кафедри фінансів, кредиту та страхування ДВНЗ „Університету банківської справи”.

З привітанням до учасників заходу звернулася в.о. завідувача кафедри державних та місцевих фінансів, д.е.н., доцент Ситник Наталія Степанівна, яка наголосила на важливості проведення подібних заходів та актуальності проблеми фінансового оздоровлення вітчизняних підприємств.

Під час проведення круглого столу було розглянуто актуальні питання реформування спрощеної системи оподаткування суб’єктів малого бізнесу, оптимізації оподаткування як методу фінансового оздоровлення підприємств, а також проблемні аспекти податкового механізму фінансового оздоровлення підприємств та напрями його удосконалення.

За результатами розгляду вищезазначених питань учасниками круглого столу були запропоновані напрями удосконалення податкового механізму фінансового оздоровлення вітчизняних підприємств.

На завершення Ситник Н.С. вручила учасникам круглого столу іменні сертифікати.

20160405_131001         20160405_141447

20160405_141950