КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ПРОЄКТІВ, РОЗРОБЛЕНИХ ІНСТИТУТАМИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

05.03.2020 | 10:07

У четвер, 27 лютого, відбувся відкритий захист проєктів в межах конкурсу для інститутів громадянського суспільств, який проводить Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної держадміністрації. У склад  конкурсної комісії з визначення проєктів (заходів) розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2020 році з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки входить доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Комарницька Г.О.

Конкурс з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році в межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки проводиться після отримання конкурсних пропозицій, які подавалися інститутами громадянського суспільства.

На розгляд комісії представили 93 конкурсних пропозиції від 69 інститутів громадянського суспільства. Серед загальної кількості пропозицій 85 стосуються культурно-просвітницької діяльності, 6 проєктів скеровані на розвиток соціально-економічного середовища, 2 проєкти – щодо аналітичної діяльності та проведення соціологічних досліджень.

У 2020 році на підтримку проєктів ІГС на конкурсних засадах виділено з обласного бюджету 700 тис грн, максимальна сума для одного проєкту 40 тис грн.

10 березня відбудеться 3 засідання конкурсної комісії з визначення проєктів (заходів) розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2020 році з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки, де вибиратимуть найкращі проекти.