Колектив кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики вітає завідувача кафедри Ірину Шевчук із професійними здобутками

14.01.2022 | 10:56

Колектив кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка щиро вітає завідувача кафедри, д.е.н., професора Ірину Шевчук із вагомими досягненнями у 2021 р.: із обранням академіком Національної академії наук вищої освіти України та здобуттям І премії конкурсу НАН ВО України «Краще видання року» за працю «Інформаційні технології в регіональній економіці: теорія і практика впровадження та використання» у номінації «Монографії».

Професіоналізм та багаторічна наполеглива праця Ірини Шевчук за підтримки адміністрації Університету в особі ректора, член-кореспондента НАН України, професора Володимира Мельника, декана факультету управління фінансами та бізнесу, к.е.н., доцента Андрія Стасишина та його заступника з навчально-методичної роботи д.е.н., професора Наталії Ситник стали вагомим внеском у розвиток Університету та розбудову Факультету.

Працівники кафедри, яку очолює Ірина Шевчук, пишаються тим, що впродовж багатьох років спільно з нею досягали професійних висот та значних успіхів у науковій роботі!

Радіємо за Ірину Шевчук та зичимо їй міцного здоров’я, благополуччя та подальших особистих звершень! Нехай її професійний досвід, організаторські здібності та лідерські якості й надалі сприяють зміцненню позицій Львівського національного університету імені Івана Франка в гроні ЗВО та розвитку вищої освіти і науки України загалом!