Кафедра фінансового менеджменту – співорганізатор I Міжнародної науково-практичної конференції “Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи”

22.10.2021 | 21:52

21 жовтня 2021 року кафедра фінансового менеджменту ЛНУ імені Івана Франка була співорганізатором I Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи», організованої колегами із Львівського торговельно-економічного університету.

У конференції взяли участь  завідувач кафедри проф. Ситник Н.С., доцент Петик Л.О., а здобувачі вищої освіти представили свої наукові здобутки.

Із вітальним словом до учасників конференції звернулась проф. Ситник Н.С., яка зазначила, що в  умовах  глобалізації та інтеграції ефективність функціонування фінансово-економічної системи її динамічний розвиток залежить від адекватної та гнучкої реакції на проблеми, що виникають на кожному етапі розвитку держави. Обговорення та пошук рішень щодо актуальних проблем з даної проблематики, встановлення контактів між здобувачами вищої освіти та молодими вченими різних країн, обмін їх дослідницьким досвідом це важлива мета проведення такої Міжнародної конференції. Наталя Степанівна побажала  всім учасникам конференції жвавої дискусії, конструктивної роботи і цікавих наукових результатів.