Інтерактивна гра “Стратегія управління талантами в сучасних умовах”

03.11.2023 | 19:11

За ініціативи студентів та викладачів кафедри економіки та публічного управління факультету управління фінансами та бізнесу 03 листопада 2023 року було проведено інтерактивну гру “Стратегія управління талантами в сучасних умовах”.

Цікаво, натхненно, креативно представляли свої проєкти студенти, обмінювались ідеями, налагоджували комунікацію (налагоджували комунікативні зв’язки) та співпрацю із викладачами.

В рамках гри наші студенти мали змогу взяти на себе роль справжніх менеджерів та управлінців. Завдяки такій інтерактивній грі-конкурсі студенти змогли ознайомитись з процесом управління цінними працівниками, який включає декілька обов’язкових складових: залучення талантів, їх розвиток, утримання та оцінка ефективності.

А завідувач кафедри економіки та публічного управління Галина Капленко та викладачі кафедри стали ідейними натхненниками та організаторами інтерактивної гри-конкурсу.

Від працівників кафедри представниками в командах були Галина Капленко, Оксана Пікулик, Андрій Табачук, Василь Зеленко, Руслан Юрків, Ірина Сновидович. Члени жюрі конкурсу: Андрій Стасишин, Наталія Пак та наші магістри.

Декан факультету управління фінансами та бізнесу Андрій Стасишин привітав учасників заходу та наголосив, що на шляху європейської інтеграції України для молодих фахівців подібні управлінські навички стануть корисними та необхідними вже у найближчому майбутньому. Адже, на сьогодні, в умовах глобалізації традиційні відносини між роботодавцем і працівником стрімко змінюються. Сьогодення постійно вимагає відстеження та відповідного впровадження змін, які стають основою для подальшого розвитку організації.

Також не можна забувати і те, що головним ключем до успіху впровадження реформ в державі, – є якість людських ресурсів державної служби України, а тому важливою складовою управління людськими ресурсами державної служби України має стати управління талантами, або як його ще називають “талант-менеджмент”.  А відтак, управління талантами можна розглядати і як один з інструментів для впровадження інновацій в усіх сферах публічного управління.

Ми хочемо мотивувати талановиту студентську молодь, майбутніх лідерів-управлінців на нові звершення та здобутки.

Всі учасники заходу отримали незабутній досвід та чудові враження!

Після завершення інтерактивної гри “Стратегія управління талантами в сучасних умовах” усі разом робили корисні солодкі смаколики для ЗСУ.

Все буде Україна!