ІІ Зимова Школа з Європейських Студій (WURCES WINTER SCHOOl) Центру досконалості імені Жана Моне

24.02.2020 | 08:05

 ІІ WURCES WINTER SCHOOL

ІІ Зимова Школа з Європейських Студій Центру досконалості імені Жана Моне    (проект за підтримки Європейського Союзу)

У понеділок 24 лютого 2020 р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка розпочала свою роботу ІІ Зимова Школа з Європейських Студій (WURCES WINTER SCHOOl) Центру досконалості імені Жана Моне.

Програма триватиме протягом тижня. Учасниками навчань є студентами як Університету, так і інших ВНЗ України, які прагнуть поглибити свої знання про європейські цінності та євроінтеграційні процеси. Під час школи слухачі почують про Європейський Союз, його інституційну і правову системи, економічні засади функціонування ЄС та спільні політики, засади співпраці ЄС із третіми країнами, і Україною зокрема.

Спікерами та тренерами зимової школи є експерти із різних аспектів європейської інтеграції. Навчання проводяться у партнерстві із Українською Асоціацією Європейських Студій та Інформаційним Центром ЄС у ЛНУ ім. Івана Франка.Студенти факультету управління фінансами та бізнесу беруть активну участь у даній програмі. Начання проводяться за підтримки Європейської Комісії (Програма Жана Моне Еразмус+599469-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-СоЕ Western Ukrainian Research Center in European Studies (Jean Monnet Centre of Excellence).

Проєкт реалізовується факультетом міжнародних відносин спільно із факультетом управління фінансами та бізнесу (кафедрою економіки та публічного управління).