ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Державна фінансова політика України в умовах євроінтеграції: погляди науковців та практиків»

18.02.2021 | 21:37

18 лютого 2021 року кафедрою фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ ім. Івана Франка було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Державна фінансова політика України в умовах євроінтеграції: погляди науковців та практиків». Конференцію проведено спільно з нашими колегами – вищими навчальними закладами України: Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», ІваноФранківським національним технічним університетом нафти і газу, Криворізьким національним університетом, Українським ВНЗ «Національна академія управління», Університетом митної справи та фінансів, Львівським торговельноекономічним університетом та Міжнародним університетом фінансів.

 

 

Незважаючи на дистанційний формат участі у конференції, сьогодні проблематика наукових досліджень у фінансовій сфері, як свідчать  доповіді учасників, є дуже різностронньою. Вона торкається таких аспектів як: сучасні детермінанти фінансової політики України: локальний та міжнародний вимір; новелізаційні тенденції розвитку бізнес-середовища України під впливом глобальних змін і мегатрендів; цифрові трансформації в економіці України: виклики, загрози та тренди розвитку; облік, аналіз та фінансові розслідування: європейські традиції та моделі; інноваційні підходи менеджменту у практиці публічного управління та бізнес-адміністрування; проблеми сталого розвитку та ревіталізації міст: досвід Європейського Союзу для України та ін.

Загалом у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Державна фінансова політика України в умовах євроінтеграції: погляди науковців та практиків» взяли участь науковці, викладачі, аспіранти, молоді вчені із більш ніж 25-ти вищих навчальних закладів України. До таких ВНЗ, крім співорганізаторів, долучилися Київський національний торговельно-економічний університет, Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана, Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця, Харківський національний університет ім. Каразіна, Волинський національний університет ім. Л. Українки, Національний університет «Львівська політехніка», Університет банківської справи та ін.

Дякуємо усім учасникам за активність, бажаємо нових наукових здобутків та запрошуємо до співпраці!

За результатами проведення конференції учасники отримають сертифікати та електронний збірник тез доповідей.