Аспірантка факультету управління фінансами та бізнесу – серед призерів конкурсу наукових робіт «Одеська ініціатива»

11.08.2021 | 11:55

15 липня 2021 року підвели підсумки Конкурсу наукових робіт аспірантів і докторантів у галузі публічного управління «Одеська ініціатива». Інтелектуальне змагання організувала та провела кафедра регіональної політики й публічного адміністрування Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Метою конкурсу є створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді у сфері публічного управління, стимулювання до наукової роботи та розвитку інноваційних дослідницьких технологій в публічному управлінні.

В конкурсі взяли участь молоді дослідники з різних регіонів України. За рішенням наукового комітету, до числа призерів увійшла аспірантка кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Наталія Калакун.

Наукову роботу на тему «Децентралізація влади в європейських країнах: досвід реформи Польщі та Франції як концептуальна основа для організаційної структури органів виконавчої влади України» Наталія Калакун виконала під керівництвом наукової керівниці, завідувачки кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом, докторки економічних наук, доцентки Ганни Комарницької.

Робота отримала схвалення та підтримку серед членів журі, тож Наталія Калакун посіла друге місце у змаганні.

Пишаємось і щиро вітаємо призерку та бажаємо міцного здоров’я, натхнення і наснаги до майбутніх звершень!