Громадські обговорення проекту Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні

29.03.2021 | 15:06

19-24 березня 2021 р., члени кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу приймали участь у громадських обговореннях проекту Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні (платформа Zoom).

Зокрема, доцент кафедри Герасименко Олена Вікторівна 22 та 24 березня прийняла участь в обговоренні блоків Освітня та Цифрова безбар’єрність відповідно, за участю представника Міністерства розвитку громад та територій України Володимира Шейгуса, виконавчого директора ІСАР Єднання.

Громадські обговорення відбулися у співпраці з Міністерством розвитку громад та територій у межах проекту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ). Проведення цього заходу стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США.

Підтримку розробці стратегії надає консорціум, який сформували Центр Економічного Відновлення, ІСАР Єднання та ГО «Безбар’єрність. Ця діяльність здійснюється за сприяння проєкту «Права людини для України», що виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

#BarrierFree_Ukraine