Гостьові заняття як новий вид співробітництва у ЗВО України

11.04.2021 | 19:50

Вже стало традицією у вищій школі України проводити гостьові заняття.

8 квітня 2021 року доцентом кафедри обліку, аналізу і контролю д.е.н. Людмилою Петришин було проведено інтегроване практичне заняття з теми «Показники варіації та закономірність розподілу» в рамках вивчення дисципліни «Статистика» для студентів групи УФФ-22с спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» .

   

Метою заняття визначено вироблення практичних навичок в обчисленні показників варіації та різних видів середніх величин, що є основою для їх визначення.

На заняття було запрошено доцента кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності ЛНАУ к.е.н. Оксану Крупу. Науковець поділилася зі студентами результатами своїх напрацювань та пояснила можливості програми Microsoft Excel в обчисленні статистичних показників.

   

   

Заняття пройшло у творчій та дружній атмосфері. Студенти отримали корисні нові знання і збагатили свій досвід щодо застосування сучасних інструментів обчислення статистичних показників. Такий вид діяльності сприяє налагодженню співробітництва між закладами вищої освіти України та комунікації науковців зокрема.