Гостьова лекція-зустріч на тему: “Розвиток надання адміністративних послуг”

23.03.2023 | 11:32

21 березня 2023 року в стінах факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка відбулось чергова зустріч здобувачів вищої освіти та науково-педагогічного складу з представниками органів публічної влади. На гостьовій зустрічі презентувала здобутки Львівщині у розвитку ЦНАПів Галина Тупісь,  начальник відділу розвитку надання адміністративних послуг управління з питань цифрового розвитку Львівської  обласної військової адміністрації.

Присутні отримали  інформацію:

 про запровадження ЦНАП в Україні, зокрема на Львівщині;

про розвиток надання адміністративних послуг серед громад;

про трансформацію ЦНАПів Львівщини з РДА в ОМС;

аналіз збільшення місць надання адміністративних послуг за п’ять років;

про кількість наданих адміністративних послуг ЦНАПами Львівщини;

про досягнення та участь у проєктах міжнародного співробітництва (проєкті ЄС “ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади”, програмі “U-LEAD з Європою”, проєкті ПРООН “Посилення стійкості громад в регіонах України” та ін.);

про амбітні цілі та стратегічне бачення розвитку сфери публічних послуг на  2023 рік та багато іншого.

 

Оскільки тема є надзвичайно актуальною на даний час, під час зустрічі була жвава дискусія як науково-педагогічних працівників, так і здобувачів вищої освіти. Пані Галина поділилася своїми враженнями про навчання, яке вона проходила у стінах факультету (ще задовго до реорганізації).  Цей безцінний досвід  вона змогла використати у своїй практичній діяльності, за що подякувала викладачам, які були присутні в залі. Мотивувала здобувачів до навчання та проходження стажування, ділячись власним прикладом та презентуючи  результати  здобутків команди Львівської обласної воєнної адміністрації,  зокрема й відділу розвитку надання адміністративних послуг управління з питань цифрового розвитку ЛОВА. Побажала здобувачам добре та натхненно навчатися, щоб після закінчення навчання долучалися до розбудови України.

Хочемо висловити вдячність за таку цікаву та потрібну зустріч для наших здобувачів вищої освіти від практика з великим досвідом. Адже такі зустрічі мотивують молодих людей до змін!

#ЛНУ #ФУФБ  #факультет_управління_фінансами_та_бізнесу #університет #university Львівщина Цифрова  #Родина #ЦНАПів_Львівщини #PublicAdministration