Гостьова лекція-практикум з дисципліни вільного вибору студентів «Криптовалюти та віртуальні біржі»

31.10.2021 | 16:55

28 жовтня 2021 року на кафедрі фінансового менеджменту факультету управління та бізнесу Університету імені Івана Франка відбулася відкрита гостьова лекція-практикум з дисципліни вільного вибору студентів «Криптовалюти та віртуальні біржі» викладача Слободи Лариси Ярославівни.

Лекцію-практикум проводив наш гість Ягодський Юрій Романовичпрофесійний трейдер, інвестор у цифрові активи.

Юрій Ягодський поділився зі студентами та професорсько-викладацьким складом факультету професійним досвідом здобутим упродовж 5 років на ринку криптовалюти та розкрив питання щодо особливостей торгівлі цифровими активами, роботи віртуальних бірж, методів та інструментів застосування технічного аналізу при управлінні портфелем інвестицій у криптовалюти та цифрові активи.

Практичні тренди на ринку криптовалют та віртуальних активів викликали у студентів високий рівень цікавості, жваву дискусію, безліч актуальних запитань щодо стратегій інвестування на ринку цифрових активів, інструментів професійного трейдингу, ризик-менеджменту, фючерсної та спотової торгівлі криптовалютами.

Особливу увагу Юрій Ягодский зосередив на морально-психологічних аспектах професійного трейдингу та міри готовності нових учасників до ризиків цієї сфери діяльності та волатильності ринку віртуальних активів. Доповідач поділився професійним досвідом щодо використання принципів фундаментального та інструментів технічного аналізу.

На відкритому заході були присутніми понад 80 учасників-студентів, викладачів та гостей, а також розкрито понад 20 практичних трендових запитань, які студенти задавали в прямому ефірі.

Учасники лекції-практикуму отримали нове бачення сучасних трендів інтернет-трейдингу та знання щодо професійних та морально-етичних навиків роботи на віртуальних біржах.

Юрій Ягодський запросив кращих студентів факультету управління та бізнесу долучитися до його бізнес-проектів на ринку криптовалют та віртуальних бірж, отримати гідний професійний старт, реалізацію ідей та достойну фінансову винагороду.