Гостьова лекція-дискусія для студентів спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування (Освітня програма “Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах”)

22.04.2021 | 02:32

21/04/2021 відбулася гостьова лекція-дискусія для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Студенти мали нагоду поспілкуватися з директором Центру надання адміністративних послуг Давидівської територіальної громади Марією Бонлалєтовою.

       

Лекцію відвідали бакалаври другого року навчання та магістри спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування, викладачі кафедри доц. Капленко Г.В., доц. Куліш І.М., , доц. Пак Н.Т., доц. Пікулик О.І.

       

Директорка центру розповіла про історію створення Центру за фінансування міжнародною програмою «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами.  Напрям з покращення якості надання адміністративних послуг для населення управляється Sida та реалізується SKL InternationaleGA та NIRAS Sweden AB. Центр включає головний офіс та 7 віддалених робочих місць та обслуговує 23 населених пункти Давидівської територіальної громади. На лекції ми почули як формувався та проходив підготовку колектив Центру та особливості взаємодії між керівником та підлеглими. Студенти з інтересом обговорювали, які послуги надає ЦНАП та особливості професійного етикету, комунікації та зворотній зв’язок між членами громади та працівниками ЦНАПу. Директорка запрезентували преспективи розвитку Центру та особливості електронних реєстрів.

       

Лекцію нам оживили екскурсією ЦНАПом. Незважаючи на карантинні умови – ми побували на екскурсії в ЦНАПі Давидівської територіальної громади.