Гостьова лекція для студентів спеціалізації “Публічне адміністрування та управління бізнесом”: розширюємо коло можливостей

06.10.2021 | 14:28

5 жовтня 2021 р. о 10.00 на платформі Teams відбулась гостьова лекція на тему “Вступ до Odoo та BJet”. Протягом лекції Ольга Сивак і Олеся Шевчук – представники асоціації OCA Ukraine, яка об’єднує  розробників та користувачів ERP платформи Odoo в Україні, та компанію BJETpro, яка на базі цієї платформи створила ERP систему BJET для управління бізнесом з врахуванням вимог українського законодавства, обліку та звітності, – розкрили можливості платформи для обліку, аналізу та управління бізнесом.

Практичний та теоретичний матеріали лекції мали можливість заслухати студенти факультету управління фінансами та бізнесу, спеціалізація “Публічне адміністрування та управління бізнесом”.

За  результатами обговорення лекції було прийнято рішення про доцільність подальшої співпраці викладачів кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом з представниками асоціації OCA Ukraine. Зокрема, йшлося про організацію практичних занять для студентів з використанням ERP платформи Odoo.