ФОРУМ «ФІНАНСОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ МСП»

04.12.2020 | 23:03

4 грудня 2020 р. науково-педагогічні працівники кафедри фінансового менеджменту проф. Ситник Н.С. та Ватаманюк-Зелінська У.З., доценти Західна О.Р., Дубик В.Я., Петик Л.О. Шушкова Ю.В. взяли участь у підприємницькому форумі «Фінансові можливості для МСП». Захід відбувся в онлайн форматі. Організаторами виступили PPV Knowledge Networks, Мережа Центрів інформаційної підтримки бізнесу і ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні, Харківська торгово-промислова палата (ХТПП).

Онлайн-подією було передбачено наше спілкування та презентації на платформах:

  1. Ринок фінансових можливостей для МСП: стан, тенденції, перспективи розвитку
  2. Діючі програми / інструменти фінансової підтримки МСП: міжнародні та загальнодержавні можливості
  3. Діючі програми / інструменти фінансової підтримки МСП: регіональні можливості у Львові
  4. Кейси бізнесів, які скористались програмами та можливостями фінансової підтримки у Львові.

Під час нетворкінгових сесій було обговорено напрямки вирішення конкретних проблем фінансової підтримки МСП; діючі програми підтримки малого та середнього бізнесу в Україні у т.ч. європейськими організаціями, що діють на території нашої держави; актуальні грантові програми для бізнесу; фінансові та нефінансові інструменти які існують на ринку для МСП; вибір та аналіз оптимальних джерел фінансування та регіональні можливості для бізнесу у Львівській області.

Інтерактивні методики такого спілкування – сфера корисна і перспективна, адже самостійне вивчення навчальних дисциплін спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» без отримання студентами практичних навиків неможливе. Сьогодні такі заходи деталізують практичні аспекти організації бізнесу, що сприяє застосуванню їх у навчальному процесі. Це також перспектива для реалізації підприємницької ініціативи та працевлаштування у майбутньому, – вже нашими випускниками.