Факультет управління фінансами та бізнесу – переможець благодійного Кубку Ректора з футзалу 2023

22.05.2023 | 11:55

29 квітня 2023 року у Спорткомплексі Львівського університету відбувся фінальний ігровий день Кубку Ректора з футзалу 2023. У турнірі взяли участь 18 команд, студенти та викладачі факультетів Університету, однак до чвертьфінальних поєдинків змогли дістатися лише найкращі.

Учасники чвертьфінальних поєдинків:

  1. збірна історичного факультету та команда юридичного факультету. Перемога юристів.
  2. команди геологічного факультету та факультету журналістики. Перемога журналістів.
  3. команди географічного факультету і факультету управління фінансами та бізнесу. Будучи одними із фаворитів змагань, географи намагалися пробитися крізь організований захист суперника, але на перерву команди пішли з нулями на табло. А от вже після перерви організованість ФУФБ дала результат – команда забила швидкий гол. Усі намагання географів відігратися так і не принесли жодних плодів. Дещо несподіваний результат 1:0 став, задавалося, безумовним досягненням ФУФБ, але, як виявилось, турнір тільки готував подальші вкрай цікаві результати.
  4. збірні механіко-математичного факультету і факультету міжнародних відносин. Результат матчу 2:0 на користь математиків.

У такий спосіб визначилися півфінальні пари. У першому матчі зійшлися команди факультету журналістики та юридичного факультету. Завдяки техніці і характеру журналісти мимоволі стали найвірогіднішими фаворитами змагань.  У другій півфінальній грі математики протистояли своєрідній «темній конячці» фінальної частини – факультету управління фінансами та бізнесу. Спершу у поєдинку не передбачалося особливих несподіванок: ФУФБ намагався загальмувати гру суперника, а математики поволі розхитували оборонні редути непоступливого суперника. І намагання механіко-математичного факультету таки дали очікуваний результат: команда забила свій м’яч. Однак факультету управління фінансами та бізнесу після пропущеного голу увімкнув активність, відігрався, а уже потім почав реалізовувати звичну для себе стратегію «засушування» гри. Як  результат – післяматчеві пенальті. Те, що мало бути своєрідною футзальною лотереєю таки спрацювало як продумана тактика: незважаючи на потужність голкіперів обох команд, перемогу таки святкував факультет управління фінансами та бізнесу.

Матч за третє місце звів у двобої юристів та механіко-математичний факультет.  Як результат, третє місце виборола команда механіко-математичного факультету.

Фінальний матч Кубку Ректора 2023 подарував глядачам справжній спектр емоцій – спершу ФУФБ поступово перехопив ініціативу, продемонструвавши небачену за весь турнір активність зі свого боку. Факультет журналістики, який вочевидь виснажився гарячим поєдинком із юристами, не зміг вибудувати вдало свої оборонні редути, а уже після того як суперник зрівняв рахунок, журналісти були майже безсилими вирвати перемогу в основний час. Факультет управління фінансами та бізнесу не лише віддався на повну у контексті фізичної активності, але й зміг після забитого м’яча знову втілити у життя свою стратегію із уповільнення динаміки матчу, а відтак і плавного переходу у серію післяматчевих пенальті.

А уже під час шестиметрових ударів суперники за безпрецедентної підтримки трибун влаштували справжній трилер. Факультет журналістики двічі мав можливість вибороти золоті нагороди, переважаючи суперника, але в обох випадках зазнавав фатальної невдачі. Як результат, факультет управління фінансами та бізнесу після семи пробитих пенальті з обох боків вирвав золоті нагороди благодійного Кубку Ректора 2023!

ФУФБ має знати своїх героїв!

  • Долішний Роман Ігорович;
  • Корець Богдан Віталійович;
  • Книш Олег Григорович;
  • Книш Дмитро Артемович;
  • Хомин Олександр Юрійович;
  • Труш Андрій Григорович;
  • Чигура Марко Миколайович;
  • Кравців Станіслав Степанович;
  • Михалець Тимофій Андрійович;
  • Особа Євген Юрійович;
  • Токайчук Тарас Анатолійович;
  • Голинський Юрій Олегович (доцент кафедри фінансового менеджменту).

Щиро вітаємо збірну факультету управління фінансами та бізнесу і бажаємо фізичного здоров’я й краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, успіхів та нових звершень!