Екскурсія в компанію «SoftServe»

04.11.2016 | 18:51

3 листопада 2016 року з метою ознайомлення із специфікою та перспективами опанування майбутньої професії кафедрою економічної кібернетики факультету управління фінансами та бізнесу завдяки протекції к.ф.-м.н., доцента Мищишина О.Я. для студентів І курсу спеціальності «Економіка» спеціалізації «Інформаційні технології в бізнесі» була організована ознайомча екскурсія на одну із найвідоміших та найперспективніших ІТ-компаній Львова – «SoftServe». _dsc1369

Компанія «SoftServe» посідає чільне місце на ІТ-ринку і відома своїми здобутками у розробці програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Це найбільша глобальна IT-компанія з українським корінням та найкращий роботодавець України 2010-2015 років, в якій працює понад 4000 професіоналів у різних сферах ІТ. З 1993 року компанія SoftServe успішно здійснила понад 3,5 тис. проектів для більш ніж 150 провідних світових компаній.

_dsc1376Під час екскурсії студенти групи УФЕ-11с мали можливість ознайомитися з особливостями роботи в ІТ-компанії, поспілкуватися з провідними фахівцями у даній галузі, а також побачити як проводять свій вільний час працівники. Для цього в офісах компанії на кожному поверсі є обладнані кухні, сучасно обладнані спортзали, відпочинкові зони. Є можливість відвідувати регулярні заняття з йоги чи отримати масаж, не виходячи з офісу.

Важливим для відвідувачів стало ознайомлення з вимогами, які висувають до майбутніх працівників. Зокрема наголошується на високому рівні володіння англійською мовою, оскільки працівники компанії безпосередньо спілкуються  із закордонними клієнтами та співробітниками. Крім того, компанія створює комфортні умови для саморозвитку кожного працівника – є багато внутрішніх навчальних програм, навчальних курсів, міжнародних тестувань за різними напрямами. В компанії є радник з питань кар’єри. Career Advisor сприяє професійному розвитку, надає інформацію та адмініструє питання щодо кар’єрного росту.

Позитивних вражень у першокурсників було чимало. Висловлюємо подяку керівництву компанії SoftServe за надану можливість побувати на екскурсії у надсучасному офісі компанії.

Сподіваємося, що отриманий досвід підвищить зацікавленість студентів в освоєнні своєї спеціальності, а компанія «SoftServe» у майбутньому отримає достойних фахівців.