Екскурсія студентів на підприємства ТзОВ «ВЕЕМ МЕталавтопром» та ТзОВ «БРАШ»: нові враження, нові амбіції та завдання на майбутнє

19.10.2016 | 13:09

10 жовтня студенти 3-5 курсів (26 чоловік) разом із завідувачем кафедри Є.М. Романівим та доцентом Шевців Л.Ю. відвідали з ознайомчою екскурсією діючі підприємства м. Львова: ТзОВ «ВЕЕМ МЕталавтопром» та ТзОВ «БРАШ».

ТзОВ «ВЕЕМ МЕталавтопром» на сьогоднішній день являється монополістом західного ринку у сфері виробництва сидінь для усіх видів  автобусів  та тролейбусів. У своїй діяльності дане підприємство спирається не лише на багаторічний досвід отриманий на теренах Лазу  але й постійно впроваджує нано-технології в процес управління виробництвом.

Під час цієї практичної та надзвичайно цікавої екскурсії студенти спілкувалися безпосередньо з керівниками підприємства, зокрема Богданом Михайловичем Шевцівим, менеджерами, а також інженерно-технічними працівниками. У плановому та бухгалтерському підрозділах даних підприємств головний бухгалтер (Чамарник Іванна Степанівна), працівники бухгалтерії та фінансові аналітики безпосередньо у робочих кабінетах показали особливості організації як самого виробничого процесу, так й обліково-аналітичної роботи (ведення бухгалтерського обліку в програмі «1-С Бухгалтерія, 8-версія»), розповіли з якими труднощами стикаються вітчизняні підприємства при здійсненні бізнесу на теренах України, а також про важкість виходу на міжнародні ринки.

А колишні випускники факультету Шевців Анна та Альфавіцький Тарас, які працюють у ТзОВ «БРАШ», розповіли про свій досвід отриманий за час роботи на даному підприємстві, постійну можливість відвідувати виставки та семінари не лише в межах України, але й у європейських країнах. Це дає їм можливість отримані знання з легкістю впроваджувати у розвиток компанії.

Все це викликало особливий інтерес у студентів, які могли практично відчути важливість та усі тонкості облікової, фінансової та аналітичної роботи підприємства та зрозуміти наскільки важливо здобувати фахові знання, проходити стажування та практику під час навчання, щоб в подальшому стати висококваліфікованим фахівцем, бути конкурентоспроможним на ринку праці та отримувати належну фінансову винагороду та моральне задоволення.

Кафедра висловлює керівництву та персоналу підприємств за чудову пізнавальну екскурсію і бажаємо

дальшого розвитку та успіху на ринку.

20161006_134834 20161006_134949 20161006_143817 20161006_145852 20161006_121051