«Дистанційне навчання: очима студента…»

09.03.2021 | 19:42

 

9 березня 2021 р. студенти групи УФФ-32 (порадник к.е.н., доц. Татарин Н.Б.) провели виховний захід на тему «Дистанційне навчання: очима студента…..».

В умовах сьогодення, скоро уже рік, ми навчаємось у дистанційному форматі, тому ця тема є актуальною і дуже цікаво було почути думку студентства з цього приводу. Карантин та інші надзвичайні обставини, що тимчасово унеможливлюють відвідування закладів освіти, змінили життя студентства….

В рамках даного заходу відбувся диспут з приводу переваг і недоліків дистанційного навчання (прозвучала думка студентів), розглянувши сучасні технології дистанційного навчання були обговорені основні завдання сучасного етапу розвитку системи дистанційної освіти в Україні. Це сформувало думку у  студентів, що загалом дистанційне навчання розширює можливості здобуття освіти студентами, які не можуть відвідувати заклади освіти з різних причин (стан здоров’я, систематичне заняття спортом, проживання на неконтрольованій території, перебування за кордоном тощо), а також забезпечує неперервність освітнього процесу у випадках надзвичайних обставин. Дистанційне навчання забезпечує постійний викладацький супровід, регулярне відстеження результатів навчання студентів у електронному журналі, та надання їм (за потреби) підтримки в освітньому процесі.