Дискусійний клуб «Модифікація публічного управління в контексті євроінтеграційних процесів» (в рамках Фестивалю науки – 2018)

21.05.2018 | 10:00

В рамках святкування Фестивалю науки кафедрою економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу 17 травня 2018 р. було проведено дискусійний клуб «Модифікація публічного управління в контексті євроінтеграційних процесів».

Учасниками дискусійного клубу стали студенти 1, 2, 4 та 5 курсів різних спеціальностей, а також аспіранти і викладачі кафедри.

 

Програма наукового заходу містила понад 20 доповідей, в яких учасники, у т.ч. обговорили розвиток місцевого самоврядування в контексті реалізації політики європейської інтеграції, розглянули особливості формування політико-управлінської еліти як чинник державотворення, акцентували увагу на важливості бенчмаркінгу як одного із шляхів оптимізації діяльності публічного управління в умовах євроінтеграції. Слід відзначити високий рівень доповідей студентів першого-другого курсу, які у переважній більшості вже не вперше приймають участь у подібних заходах наукового характеру.

 

Дякуємо всім учасникам за змістовну дискусію та сподіваємось на подальшу активну участь в наукових заходах усіх зацікавлених у дослідженні питань, дотичних до наукових інтересів кафедри, сторін.