Дипломи про вищу освіту отримали 144 магістри факультету управління фінансами та бізнесу

15.02.2020 | 18:26

Початок 2020 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка минув у випускних урочистостях – дипломи магістра отримали випускники всіх факультетів Університету, які навчалися за півторарічною програмою.

Цьогоріч дипломи про вищу освіту отримали 144 магістри факультету управління фінансами та бізнесу, увійшовши в п’ятірку факультетів, які можуть похизуватися найбільшою кількістю підготованих фахівців.

Факультети-лідери за кількістю виданих магістерських дипломів

№ з/п Факультет Магістри
денне заочне всього
1. Економічний 195 (39)* 108 (6)* 303
2. Юридичний 179 (41) 115 (3) 294
3. Іноземних мов 160 (44) 160
4. Біологічний 94 (19) 60 (1) 154
5. Управління фінансами та бізнесу 96 (18) 48 (3) 144
* – в дужках подано кількість дипломів з відзнакою

7 лютого 2020 року в Актовій залі Університету відбулась церемонія вручення дипломів про вищу освіту випускникам факультету управління фінансами та бізнесу. Відкрили урочистості спільним виконанням Гімну України та вступним словом першого проректора Львівського національного університету імені Івана Франка Гукалюка А. Ф.

З вітальним словом звернувся до випускників 2019 року декан факультету Андрій Стасишин: «Сьогодні величне свято для Франкового університету. Це дуже особливий стан, коли ви стоїте на порозі самостійного професійного життя. Здобувши фах, Ви власними подальшими успіхами, злетами і трудовими подвигами примножуватимете славу вітчизняної освіти і нашого закладу. Ми щиро віримо у те, що Ви гідно поповните лави молодої інтелектуальної еліти і виправдаєте надії Ваших наставників, викладачів і, звичайно ж, батьків!»

Зі знаковою подією в житті вітали магістрів факультету управління фінансами та бізнесу  завідувачі кафедр, а саме зав. кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики, доц. Шевчук І.Б., зав. кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом, доц. Комарницька Г.О., зав. кафедри обліку, аналізу і контролю, проф. Романів Є.М. та заступник декана з наукової роботи, доцент кафедри фінансового менеджменту Дубик В.Я.

Від імені усіх випускників зі словами вдячності професорсько-викладацькому складу факультету виступили магістри спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” Ольга Шумик та спеціальності  «Публічне управління та адміністрування» Гринчук Катерина. Крім цього, музичний дарунок викладачам презентувала Анна Тирик (випускниця спеціальності «Економіка»).

Символічним прощанням випускників із веселим студентським життям стала вокальна композиція «Старі фотографії» у виконанні Анастасії Баїк (студентки 3 курсу спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”).

 

 

Бажаємо усім випускникам підкорення нових життєвих вершин та збереження найкращих спогадів про свою alma mater!