Другий тиждень тренінг-інтенсиву викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики на Tech Summer for Teachers від ІТ-компанії SoftServe

28.06.2020 | 19:17

Позаду другий тиждень вебінарів для викладачів Tech Summer for Teachers від ІТ-компанії SoftServe, впродовж якого викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Шевчук Ірина, Депутат Богдан, Васьків Оксана та Старух Анна розвивали свої професійні навички в сфері інформаційних технологій.

Зокрема, 23 червня 2020 р. прослухали вебінар «Що я очікую від молодого спеціаліста на проєкті», на якому спікери Project Manager Ivan Boichenko та Senior Project Manager Andriy Vladymyrov поділилися найбільш поширеними очікуваннями ПМа від майбутнього працівника, поговорили про найнеобхідніші hard&soft skills, окреслили чек-ліст базових професійних вимог до кандидатів, які хочуть працювати в ІТ-сфері.

25 червня 2020 р. у рамках вебінару «Навіщо технічному спеціалісту вміння працювати з замовником?» стали учасниками палкої дискусії стосовно своєчасності й затребуваності продуктів та ІТ-спеціалістів. Крім того, Business Analyst Serhii Vynokurov розповів чому “time to market” є ключовим для клієнтів ІТ-компаній, а Business Analyst Svyatoslav Dmitriev наголосив на поєднанні навичок технічних спеціалістів з розвиненими soft skills.