Досвід студентів-магістрів із працевлаштування у відомих міжнародних компаніях «PwC Україна» та «Nestle Business Services Lviv»

07.04.2021 | 11:13

6 квітня 2021 року у студентів 1-го курсу освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа» в межах вивчення дисципліни «Фінанси» під керівництвом доцента кафедри фінансового менеджменту Круглякової Віри Володимирівни відбулась зустріч зі студентами-магістрами Веронікою Іщенко та Катериною Жовтяк, що успішно працевлаштувались у відомих міжнародних компаніях «PwC Україна» та «Nestle Business Services Lviv».

Під час зустрічі гості розповіли про свій досвід пошуку роботи по спеціальності, розкрили секрети щодо успішного проходження співбесід, а також зазначили про важливість застосування своїх, отриманих в процесі навчання, знань з фінансів, що й стало запорукою їх успішного проходження співбесід та працевлаштування.

Студенти-першокурсники взяли активну участь в обговоренні і отримали вичерпні відповіді на усі питання, що їх цікавили щодо досвіду старшокурсників.

Такі зустрічі сприяють формуванню розуміння студентами можливості застосування конкретних знань на практиці у майбутньому.

Ми гордимося нашими майбутніми випускниками і бажаємо їм успіху та кар’єрного процвітання!