Дні кар’єри ЄС-2018

26.09.2018 | 20:30

Студенти 2-го курсу факультету управління фінансами та бізнесу, спеціалізації «Фінанси, митна та податкова справа» на чолі з керівником студентського наукового гуртка фінансів та бізнесу кафедри державних та місцевих фінансів к.е.н., доц. Сич О.А.  взяли активну участь у «Дні кар’єри ЄС».  «День кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні розпочав роботу 26 вересня 2018 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

 

«День кар’єри ЄС» вже другий рік поспіль збирає  сотні зацікавлених людей навколо ідеї розвитку міжнародного співробітництва та кар’єри. Цей  захід має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в європейському вимірі. Студенти груп УФФ-23 та УФФ-24 зголосились у якості волонтерів допомагати в проведенні заходу та отримали подяку від відділу сприяння працевлаштуванню студентів та випускників ЛНУ ім. І. Франка.

 

 

 Розпочався «День кар’єри ЄС» 26 вересня о 10.00 в актовій залі  мотиваційною конференцією «Глобальні кар’єрні виклики для молоді». Промовці у коротких виступах щиро поділились власним досвідом та  результатами досліджень у сфері працевлаштування та міжнародної співпраці.

У холі головного корпусу університету з 12.00 до 16.00 міжнародні компанії та молодіжні громадські організації, кадрові й освітні платформи презентували свої пропозиції та можливості для молоді.

27 вересня відбудуться безкоштовні тематичні тренінги англійською мовою від іноземних експертів – «Neuromanagement in Negotiations» та «Emotion Intelligence for a Successful Career» на факультеті міжнародних відносин.