Участь викладачів кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом в освітньому літньому онлайн-кемпі «Uni-Biz Bridge Camp»

02.08.2022 | 20:07

Department of Public administration and Business management

Удосконалення професійних навиків сучасного викладача нерозривно пов’язане із розвитком soft-skills. Проєкт з розвитку співпраці бізнесу та університетів «Uni-Biz Bridge Camp», що відбувся 11-14 липня 2022 року, став хорошою можливістю для викладача кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом доцента Олени Решоти для ознайомлення із новітніми тенденціями у розвитку soft-skills викладачів.

Програма конференції охопила виступи представників бізнесу та освіти на тему soft-skills: «Нові підходи до викладання та комунікації зі студентами», «Професійне вигорання», «Стратегія win-win-win: cтуденти – роботодавці – університети», «Діджиталізація освіти», «Як вести соцмережі університету?», «Університет майбутнього після перемоги».

Організатором заходу виступила компанія UGEN, компаніями учасниками заходу стали SoftServe, НБУ та інші. По завершенню проєкту було отримано сертифікат.