День відкритих дверей державної служби

29.09.2020 | 09:37

24 вересня 2020 року Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській провело День відкритих дверей державної служби в онлайн форматі.

У рамках заходу учасники мали змогу більше дізнатися:

  • про кар’єрні можливості на державній службі та яких саме фахівців потребують державні органи;
  • як шукати роботу у державних органах через Єдиний портал вакансій державної служби (career.gov.ua);
  • про особливості конкурсної процедури.

Трансляція заходу відбулася на платформі zoom.

До цієї події доєдналися викладачі та студенти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» Львівського національного університету імені Івана Франка.

Завдяки співпраці з Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській наші студенти завжди отримують актуальну інформацію від практиків. Це забезпечує їм можливість напряму поспілкуватися зі стейхолдерами, отримати розуміння щодо правильного вибору спеціальності та власного розвитку в цьому напрямі. Особливо, якщо своїм практичним досвідом ділиться колишня студентка спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» факультету управління фінансами та бізнесу  Львівського національного університету імені Івана Франка, тепер провідний спеціаліст департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, також і аспірантка кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом.

Зустрічі такого формату та спілкування із практиками є надзвичайно корисними та інформативними для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» як для майбутніх державних службовців, управлінців різних рівнів органів публічної влади та бізнес-структур.