БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ НА ПІДТРИМКУ ВІЙСЬКОВИХ, ОРГАНІЗОВАНА ГРУПОЮ УФП-11С ОПП «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ»

17.04.2024 | 10:29

16 квітня 2024 року студентами-першокурсниками групи УФП-11с освітньої-професійної програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» факультету управління фінансами та бізнесу  Львівського національного університету імені Івана Франка (порадник – Патеруха Н.)  було організовано та проведено благодійну акцію на підтримку українських воїнів.

Здобувачі вищої освіти разом із доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Решотою О. відвідали військовослужбовців, що перебувають на лікуванні у нашій області. Студенти групи УФП-11с (староста Шкурат В.) разом з батьками, друзями та  знайомими, зібрали кошти на закупівлю солодощів та фруктів, плели патріотичні браслети зі стрічок та збирали впродовж декількох місяців малюнки школярів з різних міст України: м. Полтава – Ліцей № 13 «Успіх», м. Львів – СЗШ № 23, м. Гайсин – ЗЗСО 1-3 ступенів № 1, Пониквянська ЗЗСО 1-3 ступенів, с. Пониква, Золочівського району.

Усе зібране здобувачі передали нашим Захисникам та Захисницям, подякували їм за боротьбу за нашу незалежність й побажали якнайшвидшого одужання. Натомість від воїнів отримали слова подяки, обійми та військові шеврони на згадку.

Пишаємося молоддю, яка ініціювала проведення благодійної акції та пообіцяла і надалі долучатись та допомагати військовим!

Висловлюємо щиру подяку усім, хто доєднався до заходу!

Дякуємо Захисникам та Захисницям України за мужність та незламність!!!

Слава Україні! Героям Слава!

 

#ЛНУ #ФУФБ #кафедраПАУБ #факультет_управління_фінансами_та_бізнесу #кафедрапублічногоадмініструваннятауправліннябізнесом

#університет #university #PublicAdministration #public_administration_business_management #публічнеуправліннятаадміністрування