АТЕСТАЦІЯ МАГІСТРІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ

02.01.2024 | 16:57
20-21  грудня 2023 року на факультеті управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся захист магістерських робіт випускників кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом. До захисту були допущені магістри, які успішно склали єдиний кваліфікований іспит зі спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування.
На захисті були присутні Голова ДЕКу Столярчук Максим Леонідович, начальник управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної військової адміністрації та члени ДЕКу Ганна Комарницька, Борис Карпінський, Катерина Васьківська та Олена Решота.
До захисту було представлено магістерські (кваліфікаційні) роботи на актуальні теми, пов’язані з публічним управлінням та адмініструванням в умовах воєнного стану в Україні.
Випускники представили дослідження нових методів та інструментів публічного управління, адаптованих до умов воєнного стану.
Розглянули питання удосконалення стратегії розвитку об’єднаних територіальних громад, розвитку моделі партнерства інститутів публічної влади та бізнесу, а також взаємодії держави, бізнесу та громадянського суспільства в умовах воєнного стану.
Досліджували вплив воєнного стану на публічне управління. Розглянули питання удосконалення процесів діджиталізації в органах публічної влади, впливу інформаційної війни на громадськість та публічне управління, а також державного регулювання розвитку малого бізнесу під час запровадження воєнного стану.
Аналізували проблеми реалізації публічного адміністрування в умовах воєнного стану.
Обговорили  питання реалізації публічного адміністрування в соціальній сфері, удосконалення розвитку міста в умовах війни, формування професійної компетентності державних службовців органів публічної влади, запровадження електронних послуг ЦНАПами  та комунікативної взаємодії органів публічної адміністрації з інститутами громадянського суспільства.
Захист відбувся на високому рівні. Випускники продемонстрували глибокі знання та практичні навички у сфері публічного управління та адміністрування.  Голова ДЕКу високо оцінив  рівень підготовки випускників та рекомендував їм присвоєння кваліфікації магістра з публічного управління та адміністрування.
Вітаємо випускників кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом з успішним захистом магістерських робіт! Бажаємо їм успіхів у подальшій кар’єрі та реалізації себе в суспільстві.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися!