Атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми “Публічне адміністрування та управління бізнесом”

27.06.2023 | 11:24

    Протягом  7-26  червня 2023 року тривала атестація випускників першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми  “Публічне адміністрування та управління бізнесом” спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування денної та заочної форми навчання.

     

Чотири роки навчання бакалаврів ОПП “Публічне адміністрування та управління бізнесом” на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка успішно завершені зі складанням атестаційного кваліфікаційного іспиту та захисту кваліфікаційної (бакалаврської) роботи. Були представлені надзвичайно актуальні роботи щодо впровадження змін в умовах військового часу, електронного врядування, взаємодії органів публічної влади та багато інших.

       Головою Державної екзаменаційної комісії оцінено результати атестації, а саме – Коваль Ярослав Богданович, начальник Міжрегіонального управління Національного агенства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях та члени комісії.

         Ці чотири роки були корисними з точки зору знайомств та можливості продовжувати формувати коло своїх професійних інтересів. Однак, навчання також потребувало чотирьох років молодості, коли максималізм та бажання досягати висот можуть перевищувати розумні межі. Зараз перед випускниками стоїть непроста дорога професійного розвитку та становлення, але ми бажаємо їм знайти своє місце на професійній ниві. Нехай вони не втрачають життєвого оптимізму та молодіжного запалу, які супроводжували їх протягом всіх років навчання.

       Бажаємо їм оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів та творчих планів, а також щастя та здоров’я в мирній та незалежній Україні!

      По закінченні атестації науково-педагогічний колектив кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом провів робочу зустріч з начальником Міжрегіонального управління Національного Агенства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях Ярославом Ковалем щодо обговорення змін в освітній   програмі і подальшої співпраці з питань підготовки фахівців з публічного управління, популяризації державної служби серед молоді та організації проходження стажування осіб з числа студентської молоді в органах державної влади.

Всі разом ми віримо в майбутнє України!