Атестація бакалаврів ОП Публічне адміністрування та управління бізнесом

28.06.2022 | 11:17
Ось і непомітно промайнули  чотири роки навчання бакалаврів освітньої програми  Публічне адміністрування та управління бізнесом. Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу  Львівського національного університету ім. Івана Франка успішно склали атестаційні іспити.
Результати атестації оцінив Голова Державної екзаменаційної комісії  Коваль Ярослав Богданович, начальник Міжрегіонального управління Національного агенства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях  та члени комісії.
З одного боку — це  було чотири року корисних знайомств, протягом яких ви  отримали можливість  продовжувати формувати коло своїх професійних інтересів. Але з іншого боку — навчання потребувало чотири роки молодості, коли максималізм і бажання домагатися висот просто зашкалюють.
Вже успішно завершені етапи здачі заліків та іспитів, практики та курсової, а попереду непроста дорога професійного розвитку та стано влення. Бажаємо нашим випускникам, які навчалися за галуззю знань  28 “Публічне управління та адміністрування” спеціальності  281 “Публічне управління та адміністрування” ОПП «Публічне адміністрування та управління бізнесом» знайти та реалізувати себе на професійній ниві.
Бажаємо Вам не втрачати життєвий оптимізм і той молодечий запал, який супроводжував вас протягом всіх років навчання. Оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!!!  Будьте здорові та щасливі в мирній та незалежній Україні!
Також  науково-педагогічний колектив кафедри  публічного адміністрування та управління бізнесом провів робочу зустріч з начальником Міжрегіонального управління Національного агенства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях  Ярославом Ковалем  щодо подальшої співпраці з питань підготовки фахівців з публічного управління, популяризаціі державної служби серед молоді, організації проходження стажування осіб з числа студетської молоді в органах державної влади.
Все буде Україна!!!