Академічна мобільність доцента кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики до Литовського бізнес-університету прикладних наук у рамках програми ERASMUS+

12.10.2023 | 16:53

Програма Erasmus+ надає можливість навчатися, проходити стажування чи викладати в іншій країні, що бере участь в програмі. Метою академічної мобільності науково-педагогічного працівників є обмін професійними знаннями, отримання досвіду викладання в європейському та міжнародному середовищі, ознайомлення з особливістю організації навчання у передових навчальних закладах світу.

З 02 по 06 жовтня 2023 року в рамках реалізації проєкту ЄС Erasmus+ доцент кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету ім. Івана Франка Задорожна А. В. відвідала  Литовський бізнес-університет прикладних наук.

Перелік країн, викладачі яких брали участь у Erasmus+, був широким та сприяв особистому розвитку, обміну досвідом та налагодженню професійних контактів. Учасники програми обміну мали можливість ознайомитися зі структурою університету, побачити умови організації навчання, ознайомитися з навчальними, науковими та практичними здобутками університету, структурою та наповненням освітніх програм.

У рамках програми освітньої мобільності Erasmus+ Задорожною А. В. було прочитано цикл лекцій для студентів, продемонстровано практичне використання теоретичного матеріалу, представлено ознайомчий матеріал про Львівський національний університет ім. Івана Франка та Факультет управління фінансами та бізнесу. Доцент Задорожна А. В. також брала участь у 15 Міжнародній науково-методичній практичній конференції (м. Клайпеда, Литва) з доповіддю на тему «Digital Economy and Cyber Security in Ukraine».

Крім того, учасником програми покращено крос-культурні навички та розширено  міжнародні зв’язки, що стане основою для майбутніх наукових співпраць та проєктів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики.

Академічна мобільність – це можливість розвиватися як професійно, так і особистісно!