ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ СТУДЕНТАМ МАГІСТРАМ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ ТА БІЗНЕСУ

03.02.2023 | 23:13

3 лютого 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася урочиста академія вручення дипломів магістрам факультету управління фінансами та бізнесу.

Для факультетської родини ця визначна подія – остаточне підбиття підсумків  роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці.

Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

Із вітальним словом до випускників звернувся перший проректор доц. Андрій Гукалюк, який тепло привітав із успішним завершенням навчання та побажав впевнено йти до омріяної мети. «Саме від вас – дипломованих фахівців тепер залежить майбутнє нашої держави» – зауважив він.

Щирі слова привітання пролунали від декана факультету управління фінансами та бізнесу доц. Андрія Стасишина, який зазначив, що для випускників розпочинається новий етап у житті,  де перед ними відкриваються нові життєві обрії. “Нехай  диплом випускника  Львівського національного університету імені Івана Франка залишається для вас не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості приналежності до університетської родини”.

Вітальні слова для випускників освітніх програм також проголосили: «Фінанси, митна та податкова справа» – завідувач кафедри фінансового менеджменту проф. Наталія Ситник, «Фінанси, банківська справа та страхування»в.о. завідувача кафедри фінансових технологій та консалтингу доц. Олена Сідельник, «Облік, аналіз та фінансові розслідування» – завідувач кафедри обліку, аналізу і контролю проф. Євген Романів«Публічне адміністрування та управління бізнесом» – завідувач кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом  доц. Ганна Комарницька«Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» – заст. завідувача кафедри доц. Оксана Пікулик, які висловили сподівання, що наші випускники в майбутньому – це фахівці-професіонали, які  будуть приймати правильні та справедливі рішення в інтересах людини та держави, а роки навчання залишаться для них гарним, приємним спогадом у їхніх серцях.

Від імені випускників щирі слова подяки пролунали від випускниці Анастасії Баїк.

Наказ про присвоєння студентам відповідних кваліфікацій та відрахування із числа студентів університету оголосила заступник декана з виховної роботи доц. Юлія Шушкова.

Цього року диплом магістра одержали  128 випускників, з них одержали диплом з відзнакою 35 осіб.